Fake or Not Flipkart Answers Today - 30th October 2021

Fake or Not Flipkart Answers Today - 30th October 2021 is live now. Get the Latest Fake or Not Answers Today.

In this article, you can find Fake or Not Fake all Answers and these answers are more accurate, Participate in Flipkart Video Contest: Fake or Not and stand a chance to win exciting rewards.

Flipkart is one of the most popular e-commerce platform, where you can purchase various items it can deliver your ordered products early.

Flipkart is offering its users to play various quizzes in their platform, from those quizzes or contests, one of such video contest is Fake Or Not Fake.

I think you might already know, In Flipkart mobile app you can find other Quizzes also. Those are Flipkart Dating Aaj Kal, Daily Trivia, Daam Sahi Hai, Kya Bolti Public, Sirf Ek Minute, Fake or Not Fake, Power Play With Champions and more.

All these contests offer you variety of rewards like Super Coins, Gift Vouchers, and Some exciting prizes.

In this article, you can also find Fake or Not Fake Answers All Episodes. We have provided all these Answers along with Fake or Not Fake Flipkart Answers Today.

Here, below you can find Fake or Not Today Answer, so get the answers and Participate in Flipkart Video Contest.

{tocify} $title={Table Of Contents}

Fake Or Not Flipkart Answers Today - 30th October 2021

Fake or Not Flipkart Answers Today - 30th October 2021 is live now. Get the Latest Fake or Not Answers Today.

Below are the All Correct Flipkart Fake or Not Answer Today. You can go through all these answers and all are verified.

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today - 30th October 2021

Question 1 of 3:

Q1:

Answer:

Question 2 of 3:

Q2:

Answer:

Question 3 of 3:

Q3:

Answer:

Other Flipkart Quiz Answers

  1. Flipkart Dating Aaj Kal Answers Today
  2. Flipkart Daily Trivia Answers Today
  3. Flipkart Power Play With Champions Answers Today
  4. Flipkart Sirf Ek Minute Answers Today
  5. Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today
  6. Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today
  7. Flipkart Kya Bolti Public Answers Today

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today - 25th September 2021

Question 1 of 3:

Q1: Reptiles like lizards are cold-blooded.

Answer: Not Fake

Question 2 of 3:

Q2: Deepa Malik has won a gold medal at the 2016 Summer Paralympics.

Answer: Fake

Question 3 of 3:

Q3: Alia Bhatt was born in London.

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today - 24th September 2021

Question 1 of 3:

Q1: Snakes that are active in daytime generally have round pupils.

Answer: Not Fake

Question 2 of 3:

Q2: MS Dhoni has scored more than 50 centuries in his cricket career.

Answer: Fake

Question 3 of 3:

Q3: Pongal is a popular festival in Kerala.

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today - 23rd September 2021

Question 1 of 3:

Q1: Adam bridge is located between India and Nepal

Answer: Fake

Question 2 of 3:

Q2: An ostrich has two toes on each foot

Answer: Not Fake

Question 3 of 3:

Q3: Dadashaheb Phalke award is India’s highest award in the field of Cinema

Answer: Not Fake

Steps to Submit Fake or Not Fake Flipkart Answers

Note: Flipkart Video Contest is Only Available in Flipkart Mobile App, so all the users are must be Participated through App only.

Step #1: First of all, install Flipkart Mobile App from Google Play Store or Apple App Store.

Step #2: Now Login with your credentials or create a new account with your mobile number and email id.

Step #3: Now Open Flipkart App and Goto Game Zone Section, which is available in Flipkart App Below the right corner.

Step #4: Here, you can find All Flipkart Quiz Contests and Select Fake or Not Fake Quiz.

Step #5: Now, Submit Fake or Not Fake Flipkart Answers, that I already given to you just above.

If you want to know More about What is Flipkart Video Contest and Know full details regarding Fake or Not at Wikipedia.

I hope you found the Fake or Not Flipkart Answers Today. If this article helps you alot in any way, please share this article with your friends and family members.

All the best from EliteAnswers.in

Post a Comment

Previous Post Next Post